Profiel > Wie zijn we

Profiel
Activiteiten
Tarieven
Portfolio
Contact
Home

SENSIQ is een nieuw communicatiebureau voor de publieke sector. Compact in omvang, maar met een schat aan ervaring. We maken concepten en producten voor elke vorm van communicatie, maar we zijn op ons best bij projecten waar de inhoud van cruciaal belang is.

SENSIQ is begin 2006 ontstaan vanuit Tekstkracht 20*, een succesvol tekstbureau gespecialiseerd in communicatie voor publieke organisaties en zakelijke dienstverleners.

Creatieven die hun hersens gebruiken
Na jarenlang teksten schrijven weten we precies waar onze toegevoegde waarde ligt: in meedenken, analyseren, oplossingen bedenken en complexe informatie verwerken. Kortom, in hoge inhoudelijke kwaliteit. Dat specialisme bouwen we in SENSIQ verder uit. Met een professionele vormgevingsstudio en een breed netwerk van externe specialisten.

SENSIQ biedt meerwaarde voor uw organisatie. Door complexe of omvangrijke informatie compact en begrijpelijk te maken. Door de aandacht te trekken met sterke concepten, frisse ideeën en verrassende ontwerpen. En door moeilijke zaken uit te leggen in gewone mensentaal.

* Tekstkracht 20 werkte – rechtstreeks of via andere bureaus – voor klanten als NV NOM, Univé, KPN, Wolters-Noordhoff, Koninklijke Luchtmacht, Essent, CasTel, Gasunie, Academisch Ziekenhuis Groningen, IB-groep, AKZO, BSC, Gemeente Groningen, gemeente Assen,TxU Noord-Nederland, Adviescollege voor de Markt, GTI, Hanzehogeschool Groningen, VCD, Noordelijke Accountantsunie en Rijksuniversiteit Groningen.
SENSIQ Communicatie, duidelijk voor iedereen